(NE)REALNI OPTIMIZAM

Dinamov Grk: Možemo do bodova u Temišvaru

28.09.2009 u 18:04

Bionic
Reading

U četvrtak 'modre' očekuje druga utakmica skupine A Europske lige u kojoj će Dinamo gostovati kod Temišvara. U prvom kolu hrvatski prvak poražen je kod kuće od Anderlechta dok su Rumunji odigrali neodlučeno s Ajaxom

Dinamo već u drugom kolu Europske lige igra utakmicu koja mu je 'biti ili ne biti'. Nakon domaćeg poraza maksimirska družina više ne smije kiksati, no pred njom je težak zadatak. Temišvar je svoju snagu pokazao nakon što je u pretkolu za Ligu prvaka izbacio Šahtar, a u prvom kolu Europske lige vratio se neporažen iz Amsterdama.

Za pozitivan rezultat kod rumunjskog predstavnika Jurčićevi izabranici morat će imati veliku večer, a jedan od onih od koji se očekuje ponajviše je i grčki napadač Dimitrios Papadopoulos, od kojeg se očekuju golovi.

'Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu. Naravno da Dinamo može pobijediti u Temišvaru. Najvažnije je da igramo koncentrirano i da u igri ispunimo sve ono što trener od nas zahtijeva', rekao je Papadopoulos za klupsku internetsku stranicu Dinama te dodao:

'Nismo još gledali nikakve snimke, to nas očekuje u utorak, tako da ne znam baš previše o njihovoj igri. Znam samo da imaju jako dobre igrače. Priželjkujem dobru atmosferu na stadionu i nadam se da ćemo se iz Rumunjske vratiti bogatiji za tri boda.'

'Modri' u Temišvar lete u srijedu (u 10.40). Trening hrvatskog prvaka održat će se u 19 sati na stadionu Dan Paltinisanu, a utakmica između Dinama i Temišvara na rasporedu je u četvrtak (21 sat).