DRAGULJ ZA BUDUĆNOST

Dinamo ostaje bez velikog talenta? Bogati bundesligaš traži hitno rješenje...

24.04.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Dinamu nikad nije nedostajalo sjajnih vratara, a jedan od najtalentiranijh je Dinko Horkaš (20) koji je ove sezone privukao veću pozornost stranih klubova

Ovaj 20-godišnji vratar član je Dinamove druge momčadi u 2. HNL, ali briljirao je i u juniorskoj Ligi prvaka gdje su mladi 'modri' ispali nesretno u polufinalu od Chelsea. Bilo je samo pitanje vremena kada će netko ozbiljnije zagristi za dečka koji puno obećava, a prema pisanju njemačkih medija zanimanje je pokazao Schalke.

U Schalkeu je dugo godina 'jedinica' bio kapetan Ralf Fährmann (30), ali on je na polusezoni izgubio mjesto među vratnicama od Alexandera Nübela (22). No tu je nastao novi problem, jer mladi njemački vratar trebao bi sljedećih tjedana sve dogovoriti s Bayernom.

  • +5
Vratar Dinama Dinko Horkaš Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Zao je uprava u Gelsenkirchenu u potrazi za mladim vratarom koji bi bio budućnost kluba, jer iskusni Fährmann nije dovoljan.

Pitanje je koja bi bila prava cijena za Horkaša, u Maksimirskoj 128 svoje velike talente nikada ne puštaju za 'siću', ali isto tako treba znati je mladom Siščaninu poslije ove sezone ostala još samo jedna godina ugovora