'modri' nedodirljivi

Bjelica priznao da ga je Osijek iznenadio, ali ni to ne može zaustaviti Dinamo

23.04.2019 u 22:04

Bionic
Reading

Trener Dinama Nenad Bjelica naglasio ga je kako ga je osječki kolega iznenadio svojom taktičkom postavom što se osjetilo u prvom poluvremenu, no njegovi igrači svejedno su slomili protivnika i zasluženo ušli u finale Kupa...

Dinamo je nastavio svoju pobjedničku seriju na domaćim travnjacima trijumfom ovog utorka protiv Osijeka u polufinalu Kupa, čime je došao na korak do dvostruke krune.

  • +11
Hrvatski nogometni kup, polufinale: Dinamo - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Za pobjedu su zaslužni sjajni Petković koji je namjestio prvi pogodak Daniju Olmu, kao i Ivan Šunjić koji je u 90. minuti dovršio posao nakon jedne kontre.

Očekivano, u 'modrom' taboru bilo je mnogo zadovoljstva nakon susreta, no trener priznaje da ga je kolega uspio iznenaditi.

'U Osijeku smo imali dobrog suparnika, malo su nas i iznenadili taktičkom postavkom. Takvu još nisu koristili ove sezone,' priznao je Nenad Bjelica pa dodao:

'Vjerujem da smo zasluženo dobili. U drugom dijelu smo bili stabilniji, nismo im dozvoljavali kontre, već im dali posjed i čekali šansu. Iz jedne takve smo na kraju zabili drugi gol.'

Osječani nakon susreta nisu bili demoralizirani.

'Dečki su bili hrabri, nisu se predavali, ovo mi je lijep pokazatelj za dalje,' naglasio je Dino Skender.