emotivna poruka

Deprimirani Modrić javno priznao: Najteži tjedan u mom nogometnom životu...

07.03.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Luka Modrić putem Instagrama se javio svojim obožavateljima priznavši da je proživio svoj najteži tjedan u nogometnoj karijeri, no i najavio da namjerava dići se iz ponora zajedno sa suigračima iz Reala...

Hrvatski 33-godišnji reprezentativni kapetan možda nije odigrao loše u posljednje tri Realove utakmice, no ostatak momčadi potpuno je podbacio, a 'kraljevski klub' praktički se u tjedan dana oprostio od osvajanja sva tri trofeja koja je ganjao.

  • +2
Liga prvaka, osmina finala: Real - Ajax Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, nakon ispadanja u Kupu kralja od Barcelone i novog poraza u El Clasicu koji je madridski klub izbacio iz igre za titulu u Primeri, uslijedio je šokantni poraz od Ajaxa, 1:4 na Santiago Bernabeuu kojim je završeno više od tisuću dana vladavine Reala u Ligi prvaka.

U Španjolskoj su očekivano madridske zvijezde pod žestokim kritikama, traži se potpuna rekonstrukcija momčadi tijekom ljeta, a navijačima se javio Luka Modrić, na Instagramu kojeg inače rijetko koristi.

'Ovo je bio najteži tjedan u mojoj nogometnoj karijeri. No, uspjeh ne znači nikad ne pasti, nego se znati dići svaki put kad se to dogodi,' napisao je naš veznjak.

U nedjelju protiv Valladolida Modrić i suigrači imat će priliku pokazati da momčad ima još motiva igrati natjecateljski nogomet ove sezone, unatoč izgubljenim trofejima...