molim te, vrati se!

Totalni kaos u Realu; u trenucima panike predsjednik Perez povukao je očajnički potez i preklinjao legendu...

06.03.2019 u 18:35

Bionic
Reading

Ispadanje iz Lige prvaka težak je šamar za madridski Real, poraz od Ajaxa je bolan, isto kao i dva vezana poraza od Barcelone, a svi su se dogodili na Santiago Bernabeu, pred Realovim navijačima. U klubu je stanje kaotično, trener Santiago Solari praktički je već bivši, no u ovom trenutku nitko ne želi sjesti na klupu 'kraljeva'

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez u totalnoj je panici, pokušava pod svaku cijenu spasiti što se uopće još spasiti može. Srijeda je na Santiago Bernabeu bila, u najmanju ruku, kaotična. U 'kraljevskom' klubu zavladala je panika i očaj, kaos na svim razinama jer više nitko nije siguran da će zadržati posao.

Najmanje je siguran trener Santiago Solari za kojeg pojedini španjolski mediji tvrde kako je već sada bivši.

Tako španjolski televizijski kanal El Chiringuito donosi vijest kako je Florentino Perez u trenucima panike osobno kontaktirao bivšeg trenera 'kraljeva' Zinedinea Zidanea! Navodno je Perez bio toliko očajan da je preklinjao Zizoua da se vrati, nudio mu je 'brda i doline' ako odmah pristane preuzeti momčad koju je vodio prošle sezone i pokuša spasiti sezonu.

  • +2
Liga prvaka, osmina finala: Real - Ajax Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, Zidane je i dalje odlučan u namjeri da se, barem za sada, neće vraćati u trenerske vode. Francuz je navodno hladno odbio Perezovu ponudu i ostavio mu barem malu nadu. Naime, navodno je obećao kako će razmisliti o tome da se vrati na klupu Reala, ali tek na kraju sezone!

Pojedini mediji navode kako bi se sad Perez mogao okrenuti svom sljedećem izboru, na pameti mu je još jedan velikan, još jedan bivši trener Reala koji je u ovom trenutku slobodan. Da, radi se o Joseu Mourinhu glavom i bradom, ali navodno Portugalac baš i nema previše pobornika u klubu te je njegov povratak sveden tek na teoriju. No, i veća su se čuda događala, a Realu je u ovom trenutku potrebno jedno takvo čudo...