POVRATAK LEGENDE

Davor Šuker (ipak) kandidat za predsjednika HNS-a?

06.12.2010 u 14:44

Bionic
Reading

Jesmo li svjedoci povratka Davora Šukera u hrvatski nogomet na mala vrata, baš kao što to najavljuje Igor Štimac? Ako je suditi prema izjavama Vlatka Markovića i samog Šukera, s kojima smo razgovarali telefonski, lako moguće

Igor Štimac lansirao je u medije kako je Davor Šuker ideološki pobornik Vlatka Markovića i svojevrsni back-up Zdravka Mamića kako da protukandidatu aktualnom predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza onemogući zasjedanje u fotelju prvog čovjeka domaćeg nogometa. Konkretno, Štimac je kazao da će Šuker biti kandidat za predsjednika početkom iduće godine, na ponovljenom izboru, jer on i Marković vode 'mrtvu' utrku i nijedan od njih dvojice neće dobiti potrebnih 26 glasova.

Sad je zapravo pitanje što na sve to imaju reći Šuker i Marković. Obojicu smo nazvali i dobili izjave. Oba sugovornika bila su prilično neodređena.

'Od tog čovjeka smo čuli bezbroj laži, tako da ovu niti neću komentirati', osvrnuo se na Štimčevu izjavu Marković i znakovito, ali šturo dodao: 'Što se tiče Davora Šukera, pa i Zvonimira Bobana, to su takve dvije veličine da bi se svi veselili njihovom dolasku u Savez.'

Davor Šuker također je odgovorio na naš poziv, no već nas je prekinuo u pitanju.

'Nemam ništa za komentirati, sve ćete čuti idućeg petka', kazao je slavni golgeter 'kockastih', vrlo pristojno pozdravio i zaklopio slušalicu.

Dakle, iz ovog bi se moglo zaključiti da je Štimac u pravu kad priča o Šukerovom dolasku u Savez ili barem davanju javne potpore Markoviću.