stižu glasne poruke

David Moyes jasno je pokazao Nikoli Vlašiću kakav će tretman imati, i zato hrvatski veznjak već ovog ponedjeljka mijenja sredinu?

08.08.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Utakmica West Hama i Manchester Cityja, u kojoj su Građani nakon 65 minuta igre i dva Haalandova gola imali veliku prednost, jasan je pokazatelj hrvatskom reprezentativcu Nikoli Vlašiću, da mu i u (n)ovoj sezoni trener David Moyes neće davati veliku minutažu

Nikola Vlašić (24) prošlog je ljeta iz moskovskog CSKA za 30 milijuna eura preselio u londonski West Ham. Momčad je tada već bila posložena pa se hrvatski reprezentativac nije uspio nametnuti u jakoj konkurenciji.

Očekivalo se da će ovog ljeta situacija biti drugačija, jer ipak je Vlašić odradio pripreme s momčadi, bio čak i zapažen, ali David Moyes nije ni pomislio koristiti fa u utakmici u kojoj je njegova momčad nakon 65 minuta igre morala loviti dva gola zaostatka na Manchester Cityjem.

I zato objava talijanskog novinara Nicole Schire na Twitteru, kako se već ovog ponedjeljka očekuje konkretan dogovor Torina i West Ham Uniteda o jednogodišnjoj posudbi, čini vrlo izglednom.

Naime, hrvatski stručnjak na čelu Torina, Ivan Jurić, već je pokušavao isposlovati Vlašićevu posudbu, te je čak i ušao u 'rat' s čelnicima kluba, ali sada bi se situacija mogla promijeniti.

Sigurni smo da Vlašić u 'niskom startu' čeka hoće li dogovor biti postignut, jer i njemu je jasno da samo igrama, može izboriti mjesto u reprezentaciji koja krajem godine igra na SP-u u Kataru.