niksi na prekretnici

Za hrvatskog reprezentativca opet nema mjesta u momčadi 'čekićara' pa mora potražiti novi klub; spas bi mogao pronaći u Italiji

05.08.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Nikola Vlašić (24) prošlog je ljeta iz moskovskog CSKA za 30 milijuna eura stigao u londonski West Ham. No, momčad je već bila posložena i naš se reprezentativac nije uspio nametnuti u jakoj konkurenciji, a čini se da ni ove sezone trener David Moyes ne računa na njega

Engleski mediji bliski West Ham Unitedu uvjereni su kako će Nikola Vlašić (24) do kraja ovog prijelaznog roka morati potražiti novu sredinu u kojoj će imati priliku zaigrati u kontinuitetu.

Podsjetimo, Vlašić je prošlog ljeta iz moskovskog CSKA za 30 milijuna eura stigao u momčad 'čekićara'. No, nije se uspio nametnuti u jakoj konkurenciji, a trener David Moyes ga ni ove sezone ne vidi u početnoj momčadi.

A Vlašić mora igrati jer mu opasno 'visi' nastup na SP-u u Kataru krajem ove godine, pa je najidealnije rješenje da ga klub pošalje na posudbu.

Jasno je za Vlašića postoji velik interes, radi se o klasnom igraču koji bi u većini momčadi bio izuzetno pojačanje, a sad je sve jasnije da bi naš reprezentativac sezonu mogao nastaviti u Serie A.

Naime, trener Torina Ivan Jurić u očajničkoj je potrazi za kvalitetnim igračima kako bi popunio momčad i bio što konkurentniji u novoj sezoni, a među igračima koje bi želio dovesti na posudbu je i Nikola Vlašić.

No, njegov odlazak u Italiju nije se razvijao po planu, čak se pojavila i vijest da je sve propalo, no sada je talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio objavio da se i dalje radi na tom poslu i da bi Vatreni mogao završiti u Torinu.

Talijanski mediji uvjereni su da je posao propao, no čini se da to ipak nije istina. Poznati talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio objavio je da se i dalje radi na tom poslu i da bi Vlašić uskoro ipak mogao završiti u redovima 'bikova'.

'Torino intenzivno radi na njegovom dovođenju, ali neće biti lako. Vlašića pokušava dovesti još nekoliko klubova. On nije u planovima West Hama za sljedeću sezonu i 'čekićari' ga namjeravaju poslati na posudbu', objavio je Di Marzio.

Za Nikolu Vlašića je najidealniji scenarij da sezonu odradi negdje na posudbi, jasno mu je da jednostavno mora igrati ako želi ostati u konkurenciji za poziv u reprezentaciju i nastup na SP-u u Kataru krajem godine.