prekinuo post

Nikola Vlašić zabio gol nakon 200 dana, ali i na indirektan način pokazao razmišlja li o povratku u Hajduk

16.07.2022 u 19:14

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak londonskog West Ham Uniteda, kojem su mnogi sugerirali promjenu kluba, kako bi ušao u pravu formu te izborio nastup na SP-u u Kataru, zada i dalje trenira pod palicom Davida Moyesa

Bivši Hajdukov veznjak, 24-godišnji Nikola Vlašić koji je prošlog kolovoza stigao iz moskovskog CSKA-a u West Ham United, za velikih 30 milijuna eura, u prvoj sezoni među Čekičarima i nije se baš naigrao.

U prvenstvu je igrao u 19 utakmica, od čega tek u šest kao starter, a skupio je skromnih 553 minute.

I zabio je jedan jedini gol. Protiv Watforda krajem prosinca 2021. godine.

Naravno, s obzirom na njegovo nogometno znanje, mnogi su mu sugerirali promjenu kluba, kako bi uhvatio kontinuitet igara i nametnuo se izborniku Daliću za SP u Kataru.

Spominjalo se ga i kao povratnika u Hajduk, ali kako sada stvari stoje, Vlašić se želi izboriti za mjesto u sastavu Davida Moyesa.

A da je na dobrom putu potvrđuje i podatak da je u posljednjoj provjernoj utakmici pred početak sezone, igranoj protiv Readinga, Vlašić krenuo od prve minute ali i zabio jedini gol za svoju momčad. Dakle, nakon 200 dana prekinuo je svoj post. Na kraju je bilo 1:1. 

Ovako je izgledala West Hamova momčad ove subote: Fabiański (Areola 46), Coufal (Ashby 62), Zouma (Diop 46), Aguerd (Ogbonna 62), Johnson (Cresswell 62), Downes (Coventry 62), Lanzini (Rice 46), Bowen (Chesters 62), Benrahma (Fornals 46), Vlašić (Masuaku 62), Antonio (Mubama 46).