ZA ČAST I PRESTIŽ

Danas kreće 34. kolo nikad uzbudljivije HT Prve lige; evo gdje možete gledati utakmicu iz Kranjčevićeve

06.05.2022 u 13:20

Bionic
Reading

U HT Prvoj ligi 34. kolo otvaraju u Kranjčevićevoj Hrvatski dragovoljac i Slaven Belupo (18 sati, Arenasport 1, MAXtv) u utakmici bez rezultatskog značaja

I dok je borba za prvaka i mjesta koja vode u europska natjecanja nikad neizvjesnija u donjem dijelu ljestvice već se zna tko ispada. Hrvatski dragovoljac ćemo sljedeće sezone gledati u drugoligaškom društvu pa 'Crni' zadnja tri kola igraju za 'čast i prestiž'.

U Kranjčevićevoj će ugostiti Slaven Belupo koji se zabetonirao na sedmom mjestu pa i 'Farmacueti' dolaze u opuštenoj atmosferi te bi mogli gledati otvoreni dvoboj s puno golova.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Mi ćemo sezonu odraditi do kraja na pošten način. Najbolje što možemo, dat ćemo kao i do sada u svakom susretu sve od sebe', dio je razmišljanja svlačionice momčadi iz Sigeta.

Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. Dva puta je slavio Slaven, a jednom Dragovoljac…

Glavni sudac utakmice bit će Dario Kulušić (Šibenik), dok su njegovi pomoćnici Goran Perica (Šibenik), Željko Bučar (Duga Resa) i Jakov Titlić (Potravlje). VAR sudac bit će Duje Strukan (Split), a AVAR Alen Jakšić (Split).

  • +15
Slaven Belupo - Gorica (33. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

'Moramo biti pravi, na visokom nivou, jer Dragovoljac ima mladu i rastrčanu ekipu. Naš cilj u zadnjim kolima su rezultat, napredak u igri, promoviranje mladih igrača, ali već i razmišljamo o sljedećoj sezoni', dio je izjava trenera Koprivničana Zorana Zekića koje možete poslušati na kraju teksta.