SVI O TOME PIŠU

Vijest o Kylianu Mbappeu digla je nogometni svijet na noge, ali ubrzo se javila majka napadača PSG-a te je objasnila što je jedina istina

06.05.2022 u 08:51

Bionic
Reading

Sapunica oko budućnosti Kyliana Mbappea nije završena. Iako su francuski mediji pisali kako je mladi napadač donio odluku sve napise demantirala je njegova majka

PSG ili Real Madrid? Samo su dvije opcije za najpoželjnijeg igrača svijeta kojem u ljeto ove godine istječe ugovor sa sadašnjim poslodavcem.

Le Parisien je u četvrtak navečer izvijestio da je Mbappe blizu novog ugovora s francuskim prvakom. Bio bi to dvogodišnji ugovor, s opcijom za još jednu sezonu, a brojke koje se spominju su 100 milijuna eura bonusa za vjernost, te 50 milijuna eura godišnje plaće nakon oporezivanja. U tekstu se tvrdi da je postignut 'usmeni dogovor', a da će uskoro uslijediti službena objava, ali….

PSG - Lens Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

Mbappeova majka, koja je vodila pregovore, na Twitteru je zanijekala da postoji bilo kakav dogovor.

'Ne postoji dogovor s PSG-om ili bilo kojim drugim klubom. Rasprave o Kylianovoj budućnosti još uvijek traju u ozračju spokoja kako bi mu se omogućilo da napravi pravi izbor, uz poštovanje svih strana', napisala je Fayza Lamari.