nastavak sukoba

Damir Kajba oštro odgovorio Luki Cindriću: Kaže da bi za reprezentaciju igrao bez noge, a ni s dvije mu nije išlo! Pa tko tu koga...?

13.02.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Prepucavanje na relaciji između Luke Cindrića i Damira Kajbe, sad već bivšeg glavnog fizioterapeuta hrvatske rukometne reprezentacije, nastavlja se. Cindrić je u razgovoru za RTL odgovorio na Kajbine optužbe da 'reketari' reprezentaciju, a na novu reakciju nije se dugo čekalo

'Ja sam dobro, veselim se novom okupljanju reprezentacije', kazao je Luka Cindrić nakon što je sa svojom Barcelonom pobijedio PPD Zagreb u Ligi prvaka (37:33), a onda se osvrnuo i na optužbe Damira Kajbe da već tri godine 'reketari' reprezentaciju.

'Ja sam uvijek tu i uvijek ću biti tu za reprezentaciju. I bez noge ću igrati za Hrvatsku, meni je čast igrati za reprezentaciju i svi koji me znaju, znaju kakav sam', kazao je Cindrić za RTL i dodao:

'Laži iznesene u medijima neću i ne želim komentirati, neću se spuštati na taj nivo. Svatko od nas s ponosom nosi hrvatski dres, za obitelj, koja je uvijek potpora, i za domovinu, sve navijače koji nas podržavaju...'

Na odgovor Damira Kajbe nije morao dugo čekati.

'Jedino što sam shvatio iz ove izjave je da ukoliko kojim slučajem isti ostane bez noge sigurno nastupa za Hrvatsku budući da mu s dvije baš i nije išlo. Također, pozivam stručnjake za promatranje obrazaca ponašanja i gestikulacija da dobro pogledaju ovaj video te ocjene tko tu koga j... Iznad svih, Hrvatska', napisao je među ostalim Damir Kajba na svom Facebook profilu uz objavu videa s Cindrićevim izjavama za RTL.