E PERO, PERO!

Crouchova priležnica zapravo je prostitutka Realovih igrača

25.08.2010 u 12:00

Bionic
Reading

Peter Crouch vjerojatno je bio zadovoljan sam sa sobom nakon (ne)prospavane noći s Monicom Mint, no pitanje je što sad misli o njoj nakon što je 19-godišnja ljepotica dala intervju španjolskom Interviuu i izjavila da je spavala s pola Realove svlačionice samo zbog novca

Peter Crouch donedavno je slovio kao fino odgojeni dečko, nogometaš koji nije sklon incidentima, nevjernosti i ostalim glupostima koje se tako često povezuju uz nogometne superstarove. Nakon što su otočki novinari otkrili da se malo zabavio s Monicom Mint (a nakon toga je šarao i s kojekakvim plavušama) Crouch se nije previše uzbuđivao. Očito je bio dovoljno zadovoljan provedenom noći sa 19-godišnjom ljepoticom, a kako se osjeća sada, nakon što je Monica dala intervju Španjolcima, možemo samo zamisliti.

'Nogometaši Real Madrida skupina su arogantnih glupana koji misle da će sve žene s njima otići u krevet. Ja sam bila s njima samo zbog novca i nakon odrađenog seksa brzo bih otišla. Nijedan od njih nikad nije pokazao nimalo brige za mene, za razliku od Croucha koji ne izgleda dobro, ali je bio nježan i galantan. Nemogućnost komunikacije zbog nepoznavanja jezika nije nam smetao, dobro me mazio', kazala je među ostalim Monica i dodala kako je njezina cijena 1.000 dolara, pa i u slučajevima kad je bila i dvojicom Madrižana odjednom.