KAD JE PORTUGALAC LJUT

Cristiano Ronaldo opet je to izvodio, a sve je prokomentirao trener Manchester Uniteda: Nemam s time problema...

19.10.2022 u 08:49

Bionic
Reading

U engleskom Premiershipu za vikend su Manchester United i Newcastle odigrali 0:0, a tema u medijima na 'Otoku' je Cristiano Ronaldo koji nije skrivao nezadovoljstvo što je bio zamijenjen

Ništa novo od Portugalca. Ljut je kada mu ne ide, kada mu se slučajno ne doda lopta, kada ne zabije, a možda najviše kada ga se vadi iz igre. A to je sve češći slučaj!

Trener 'Crvenih vragova' Erik ten Hag je protiv Newcastlea u 72. minuti zamijenio Ronalda sa Marcusom Rashfordom, a najveća zvijezda ManU-a je vidno nezadovoljna odmahivala glavom te kod izlaska mrmljala sebi nešto u bradu.

Portugalac je potapšao po ruci trenera dok je prolazio, ali je nastavio pokazivati ​​da nije zadovoljan odlukom dok je sjeo na klupu gdje je nastavio micati glavom.

'Mislim da nijedan igrač nije sretan kada izađe, pogotovo ne Ronaldo. Ja razumijem da je nezadovoljan. No sve dok je miran, normalan, s tim nema problema. Naravno, on je uvjeren da bi trebao ostati i zabiti gol, zato je tako dobar', smireno je odgovorio na tu temu Ten Hag.

  • +11
Manchester United - Omonia, Europska liga, 13.10.2022. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL