STANOVNIK SVIJETA

Ćorlukin emotivan povratak u Doboj nakon 22 godine

11.01.2015 u 10:14

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i trenutno igrač moskovskog Lokomotiva, Vedran Ćorluka, još uvijek se odmara od nogometa te putuje po raznim krajevima svijeta

Nakon što je s Lokomotivom odradio prvi dio sezone, Vedran Ćorluka proveo je nekoliko dana u Sjedinjenim Američkim Državama te se sada vratio u 'domaće krajeve'. I to ne samo u Hrvatsku, odnosno Zagreb, već je odlučio posjetiti i rodnu Bosnu i Hercegovinu, iz koje je zbog ratnih djelovanja mora izbjeći 1992. godine.

Na svom instagram profilu ovaj nogometaš je napisao: Vratio sam se u mjesto gdje sam odrastao. I koje sam napustio kada sam imao šest godina. Povratak u Doboj (Bosna) nakon 22 godine.

Ćorluka se potom preselio u Zagreb, gdje je i zaigrao nogomet. Iz Dinama je u jednom trenutku otišao na posudbu u zaprešički Inter. Godine 2007. prešao je u Manchester City, a nakon samo jedne godine preselio se u London, odnsono u Tottenham. Nakon četiri godine među 'spursima' otišao je na posudbu u Bayer iz Leverkusena, a potom i u moskovski Lokomotiv, čije boje brani od ljeta 2012. godine.