NAJPOPULARNIJI BORAC

Conor McGregor u samoizolaciji; objavio snimku iz podruma koja dokazuje da je spreman uskočiti i spasiti spektakl UFC-a

22.03.2020 u 08:04

Bionic
Reading

Conor McGregor priprema se za povratak u oktogon i u izolaciji odrađuje žestoke treninge kako bi spreman dočekao priliku za novi nastup. Još se ne zna tko će mu biti sljedeći protivnik

I u Irskoj, kao i u ostatku svijeta, vladaju izvanredne mjere zbog straha od širenja koronavirusa, a teška situacija pogodila je i najveću MMA zvijezdu današnjice Conora McGregora koji formu brusi treninzima u svom podrumu.

McGregor se u siječnju vratio u oktogon nakon 15 mjeseci pobjedom protiv Donalda Cerronea nakon samo 40 sekundi borbe, a od tada se nagađa tko će mu biti sljedeći protivnik. Predsjednik Dana White jasno je rekao da želi dogovoriti revanš Conora i Khabiba Nurmagomedova, ukoliko prvak obrani pojas protiv Tonyja Fergusona 18. travnja, piše Fight Site.

No, još nije poznato hoće li se ta borba održati, ali White tvrdi da će UFC učiniti sve što je moguće za održavanje tog meča.

Khabib je i Conorova velika želja, no u igri je još nekoliko imena iz vrha lake i velter kategorije. Ranije je McGregor rekao da je spreman i uskočiti na UFC 249 u slučaju ozljede Fergusona ili Khabiba pa i u izolaciji odrađuje žestoke treninge kako bi ostao spreman za nastup, ukoliko mu se ukaže prilika.

McGregor je u subotu objavio snimku iz podruma i pokazao kako radi na svojim udarcima.

  • +5
MMA borac Conor McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Brian Lawless / PA Images / Profimedia