zaraza se širi...

Najskuplji igrač Juventusa Paulo Dybala i njegova djevojka zaraženi; baš kao i legenda Milana Paolo Maldini i njegov sin Daniel

21.03.2020 u 20:34

Bionic
Reading

Argentinski nogometaš i napadač torinskog Juventusa, trenutno najskuplji igrač 'Stare dame', Paulo Dybala potvrdio je u subotu navečer da su on i njegova djevojka zaraženi koronavirusom

Dramatično stanje u Italiji s brojem umrlih, ali i zaraženih od koronavirusa, više nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nažalost, bolest se raširila i među nogometašima, pa tako u Juventusu broje već trojicu igrača koje je napao ovaj virus.

Test Blaisea Matuidija (32) na koronavirus bio je pozitivan, a Francuz je u izolaciji od 11. ožujka te je zasad dobroga zdravstvenoga stanja, objavio je Juventus, prije nekoliko dana.

'Igrač je, od srijede 11. ožujka, u dobrovoljnoj kućnoj izolaciji. Njegovo se stanje i dalje pažljivo pratiti te slijedit isti režim izolacije i liječenja. On je za sada dobro i bez simptoma', objavio je klub.

Matuidi je bio drugi nogometaš Juventusa koji je pozitivan na koronavirus, prije njega zarazio se Daniele Rugani koji je ujedno bio i prvi igrač talijanske Serie A kod kojeg je potvrđena zaraza koronavirusom. Bilo je to 11. ožujka, a tada je Juventus u kućnu izolaciju poslao svih 121 klupskih djelatnika i djelatnica, igrača, trenera.

Ove subote s ružnim vijestima javio se i sjajni argentinski napadač Paulo Dybala, trenutno najskuplji igrač torinskog kluba, čija je vrijednost procijenjena na 90 milijuna eura.

'Pozdrav svima, htio sam vas obavijestiti da smo upravo dobili rezultate Covid-19 testa i da smo Oriana (op.a. djevojka nogometaša) i ja pozitivno. Srećom smo u vrlo dobrom stanju. Hvala na porukama i pozdravima', objavio je Dybala putem svog twitter profila.

Ekspresno je reagirao i Juventus, te je u svom priopćenju objavio kako je Dybala u dobrovoljnoj kućnoj izolaciji od srijede, odnosno otkad su u izolaciji i Matuidi i Rugani, te da će liječnici pratiti njegovo stanje. Kažu, zasad je dobro i nema simptoma.

Međutim, nakon što je otkriveno kako tri nogometaša Juventusa imaju koronavirus, talijanski mediji se pitaju kako je moguće da su čelnici kluba dozvolili Gonzalu Higuainu, Miralemu Pjaniću, Douglasu Costi i Samiju Khediri da napuste zemlju - prije nego što je istekao period od 14 dana karantene.

Samo koju minutu kasnije, s jednako groznom viješću javili su se i iz AC Milana, potvrdivši da su na Covid-19 pozitivni i Paolo Maldini, ali i njegov 19-godišnji sin, ujedno i igrač 'crveno-crnih' Daniel.