otvoren je za pregovore

Conor McGregor potvrdio glasine i najavio senzaciju; Notorious kupuje nogometnog velikana s kojim najavljuje velike stvari

11.05.2021 u 15:27

Bionic
Reading

Conor McGregor želi uložiti u nogomet i to u jednog od dva velikana

Jedan od najuspješnijih MMA boraca svih vremena, Conor McGregor, zaradio je pravo bogatstvo, a dokazao se i kao izuzetan poduzetnih. Samo je ove godine na prodaji svojeg brenda viskija zaradio oko 600 milijuna dolara, a po svakom meču zaradi 10-ak milijuna dolara za popravljanje kućnog budžeta.

Svoje bogatstvo želi dalje ulagati u sport, no neće to napraviti u MMA svijetu, već ga zanima kupovina nogometnog kluba. Conor ne želi uložiti u bilo koji klub, već u jedan od najvećih, a na radaru su mu Celtic i Manchester United.

'Priča je počela sa Celticom ako ću biti iskren. Želim kupiti dionice koje ima Demot Desmond. Zainteresiran sam za preuzimanje nekog sportskog kluba u budućnosti. I Celtic i Manchester United su momčadi koje vodim. Otvoren sam za razgovore i svjestan da za klub mogu napraviti velike stvari', napisao je Conor na Twitteru i tako odgovorio na glasine da će preuzeti jedan od ta dva kluba.

Glasine o kupnji Uniteda započeo je sam još 20. travnja kada je svoje fanove na Twitteru pitao što misle o tome da kupi engleskog velikana. Pojavila se i priča o Celticu čiji je spomenuti Desmond najveći dioničar. Kada bi McGregor kupio njegov udio postao bi većinski vlasnik, ali ipak ga više zanima United koji je teže kupiti od obitelji Glazer. Ipak, Conor u svom stilu mami fanove.

'Nedavno sam vidio fotografiju sebe u famoznom sivom dresu Manchester Uniteda. Kupio sam si ga s novcem koji sam dobio za prvu pričest. Imao sam tada osam godina. Pitam se gdje je taj dres, volio bih znati', izjavio je nedavno McGregor koji se priprema za borbu protiv Dustina Poiriera na UFC 264 11. srpnja ove godine.