Nije lako s njim

Conor McGregor ima poseban zahtjev za borbu s Dustinom Poirierom; Notorious u svom stilu šokirao čelnike UFC-a

18.04.2021 u 13:19

Bionic
Reading

Osim već spomenutog ‘Conor McGregor‘ pojasa, Irac je sad zatražio da mu UFC napravi još jedan

Conor McGregor ponovno je u svojoj prepoznatljivoj Notorious fazi. Brbljav, bahat i neuračunljiv, kakav je uostalom najavio da će ponovno postati. Siječanjski poraz od Dustina Poiriera kao da je ugasio imidž dobrog i prijateljski raspoloženog momka, kakav je gajio u posljednje vrijeme, piše Fight Site.

Tako mu se nije ponovno problem razbacivati svojim uspjesima i ponajviše statusom te financijskom stranom. Nakon što je borba protiv Poiriera službeno ugovorena zatražio je uvođenje pojasa koji bi nosio njegovo ime, a onda najavio kako je isti već pušten u izradu. Kao da to nije bilo dovoljno, sad je putem Twittera zatražio još jedan.

'Zapravo, napravite mi dva pojasa. Dvostruki prvak uvijek ima dva. Imamo McGregor pojas koji se upravo izrađuje, a sad želim 'RMF' pojas, za najbogatijeg gada. Tako možemo sve rubine i smaragde staviti u dobru upotrebu', napisao je McGregor. Nije najavio hoće li si 'Richest motherfucker' pojas možda napraviti sam.

Nema sumnje da će McGregor ponijeti pojaseve koje bude imao na sve promotivne aktivnosti pred meč, kao što je isto tako jasno da neće ovog puta Poiriera pustiti na miru te da će sigurno koristiti priliku psihički ga 'unerediti' što je više moguće. Dustinu, s druge strane, nije do takvih igrica, što je i dokazao svojom isprikom za izjavu u vezi Conore neuplaćene donacije njegovoj zakladi.

Što god bilo, čeka nas zanimljiva tri mjeseca promotivnih aktivnosti, a onda i borba kojom će ovaj dvojac završiti trilogiju.