Španjolci doznaju

Čini se da susret Modrića i Beckhama kod Dubrovnika nije bio slučajan; evo plana

23.09.2023 u 12:19

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana puno se pisalo o Luki Modriću i njegovom potencijalnom novom klubu

Poznato je kako je 38-godišnji Luka Modrić produžio ugovor za Real Madrid do ljeta 2024. godine, ali je isto tako poznato da je dobio nekoliko zanimljiv ponuda. Najveća je bila iz Saudijske Arabije, ali se zahvalio iako je navodno riječ o čak 100 milijuna eura po sezoni!

>> Luka Modrić u Hrvatskoj dogovarao odlazak iz Reala? Beckham mu sigurno dao misliti

No, nakon nedavnog 'slučajnog susreta' Luke Modrića i Davida Beckhama, u poznatom restoranu Bowa na otoku Šipanu nedaleko Dubrovnika, počele su se širiti priče kako dogovaraju transfer u američki klub Inter Miami, o čemu smo već pisali.

'Dva nogometna velikana su u isto vrijeme došla u naš restoran i za mene kao ugostitelja to je velika čast. A je li to bila slučajnost ili ne, zaista ne znam', kazao je nedavno za tportal vlasnik restorana Pero Šare.

Nekoliko dana kasnije Modrić je rekao kako je susret bio slučajan, ali očito mu mnogi nisu povjerovali.

Naime, poznato je kamo je u Interu iz Miamija David Beckham većinski vlasnik i svakako je najzaslužniji što je nedavno za taj klub, na iznenađenje mnogih, potpisao ugovor Argentinac Lionel Messi.

No, iako je Modrić rekao da je susret na Šipanu bio slučajan, novinari španjolskog Mundo Deportiva doznali su kako to baš i nije tako.

Prema njihovim informacijama Beckham već dugo ima veliku želju u Miami dovesti i Modrića jer ga želi vidjeti uz Messija.

No, to nije jedino pojačanje na kojem Beckham radi:

'Izvjesnim se čini kako će se Luis Suarez u siječnju priključiti Lionelu Messiju, Jordiju Albi i Sergiju Busquetsu u Inter iz Miamija. Pitanje je hoće li to napraviti i Luka Modrić na kraju sezone', piše Mundo Deportivo dodavši kako je poznato da je 'Modrić velika Beckhamova želja jer želi da osvajač Zlatne lopte, koji nema minutažu kakvu bi htio kod Carla Ancelottija, zaigrao uz Messija.'

Također se navodi kako nova sezona u MLS-u počinje u ožujku pa će biti zanimljivo pratiti kako bi se Modrić, ako odluči doći u Miami, uklopio u momčad u pola sezone. A posebna priča su uvjeti koje bi Modrić mogao dobiti (problem je salary cup) koji su sigurno nekoliko puta manji nego bi dobio u Saudijskoj Arabiji. Naime, u Miamiju bi Messi, Suarez, Alba i Busquets popunili oko 40 posto dozvoljenog iznosa za isplatu plaća. No, nema sumnje da Beckhamima plan A i plan B, a tu su i sponzori.

No, očito je nakon 'slučajnog ili tajnog' susreta na otoku Šipanu uz morske delicije i kupanje u modrom Jadranu postignut neki tajni dogovor na relaciji Modrić – Beckham. A dio tog dogovora je procurio i stigao do Španjolske…

  • +20
David Beckham uživa u moru kod Lopuda Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto / Sanjin Strukic/PIXSELL