NA JUGU HRVATSKE

Luka Modrić malu pauzu iskoristio za druženje s Davidom Beckhamom i obitelji na Šipanu

28.08.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Luka Modrić odlučio je iskoristiti nekoliko slobodnih dana u Real Madridu kako bi se pridružio Davidu Beckhamu na odmoru u Hrvatskoj. Nogometne ikone susrele su se na otoku Šipanu, a fotografije pokazuju da su uživali u zajedničkom druženju

Jedan od najslavnijih nogometaša svih vremena već nekoliko dana uživa na Jadranu, a sada mu se pridružio jedan od najvećih nogometnih majstora. Na otoku Šipanu susreli su se tako David Beckham i Luka Modrić, a s njima su bile i njihove obitelji.

Kako doznaje DuList, Beckhamovi i Modrići uživali su u nedjelju u poznatom restoranu Bowa, u kojem su Beckhamovi objedovali i prošle godine, a ovogodišnjem povijesnom druženju pridružio se i vlasnik restorana Pero Šare.

Naš je Modrić zadnju utakmicu s Real Madridom odigrao ovog petka pa ne čudi da je kratku pauzu od nogometa odlučio iskoristiti za uživanje na hrvatskoj obali u društvu nogometne ikone.

  • +20
David Beckham uživa u moru kod Lopuda Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto / Sanjin Strukic/PIXSELL

Ranije je Victoria Beckham pratiteljima pokazala kako obitelj provodi dane na hrvatskoj obali. Osim prekrasnog plavog mora, Beckhamove su oduševili zalasci sunca pa su ih nekoliko puta fotografirali, a 18-godišnji Cruz odlučio je iskoristiti trenutak i uz zalazak sunca na gitari odsvirati pjesmu 'Here Comes the Sun' grupe The Beatles.

sviđa im se jadran

Victoria i David Beckham s djecom su stigli u Hrvatsku, evo gdje ljetuju

Pogledaj galeriju