SUSRET NA ŠIPANU

Luka Modrić u Hrvatskoj dogovarao odlazak iz Reala? Beckham mu sigurno dao misliti

28.08.2023 u 20:47

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić dva je slobodna dana u madridskom Realu iskoristio za odmor na otoku Šipanu. Slučajno ili ne, Modrić se tamo susreo s još jednom nogometnom ikonom, Englezom Davidom Beckhamom

Tijekom posljednjih tjedana svjedočili smo odlascima velikih nogometnih zvijezda na pomalo egzotične nogometne destinacije. Najčešće u Saudijsku Arabiju.

No, bilo je i igrača koji su svoju karijeru gradili u europskim velikanima, a sad pred kraj igračke karijere otišli su u američki MLS.

Pa su tako u američkoj ligi završili Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba... Ono što je lako uočljivo jest da su se dečki okupili pod Beckhamovim skutima, jer upravo je legendarni Englez vlasnik kluba s Floride.

I sada se s pravom pitamo, je li ovaj susret na Šipanu Modrića i Beckhama slučajan ili se možda dogovarala kakva suradnja ovog dvojca?

Naime, Luka Modrić već u tri uvodne utakmice sezone mogao je shvatiti da ipak neće imati ravnopravan status u klubu, već će Carlo Ancelotti forsirati mlađe igrače, a klasama poput Kroosa i našeg Modrića pripast će mrvice.

Dakle, Hrvat itekako ima razloga razmisliti može li mu Miami biti novi dom.

Ili je s Beckhamom ipak samo pričao o ljepotama Jadrana?