ODRŽANA SKUPŠTINA

Cibona ima novog predsjednika koji je izabran jednoglasno: Trebamo novi početak i čiste račune, a to je ključan preduvjet da bi se klub mogao vratiti na mjesto koje i zaslužuje

  • Autor: D. S.
  • Zadnja izmjena 29.11.2021 19:00
  • Objavljeno 29.11.2021 u 19:00
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: CIBONA

Održana je Skupština KK Cibona na kojoj je Mario Petrović jednoglasno izabran za novog predsjednika kluba

Navedenoj Skupštini nazočili su svi njezini članovi, a uoči imenovanja na mjesto predsjednika Mario Petrović postao je članom Skupštine zamijenivši Daniela Peršića, koji je na mjesto člana Skupštine podnio ostavku.

'KK Cibona je emocija koja je duboko utkana u srž i bilo građana grada Zagreba. Kao jedan od vodećih sportskih brendova na ovim prostorima KK Cibona je i dio velike hrvatske sportske priče o uspjehu. Upravo zato je naš zadatak kao novog vodstva maknuti politiku iz Kluba i vratiti u klub vjerne sponzore i još vjernije navijače, te sve bivše igrače i one koji ovom velikom klubu žele iskreno dobro i uspjeh. KK Cibona i Zagreb žive oduvijek za košarku, tako je bilo prije i uvjeren sam da će tako biti i u buduće. U poslovnom smislu KK Cibona treba novi početak i čiste račune, a to je ključan preduvjet da bi se klub mogao vratiti na mjesto koje i zaslužuje', izjavio je Mario Petrović prilikom stupanja na funkciju predsjednika KK Cibona.

Mario Petrović je poduzetnik te komunikacijski i marketinški stručnjak s više od 30 godina poslovnog iskustva. Suosnivač je i predsjednik Uprave Millenium promocije, najveće agencije za odnose s javnošću i komunikacijski menadžment u Hrvatskoj te jedne od najvećih u regiji, a koja uspješno posluje 22 godine. Osnivač je i vlasnik te predsjednik Upravnog vijeća Visoke škole za komunikacijski i turistički menadžment Edward Bernays, jedne od najuspješnijih greenfield investicija u hrvatsko visoko obrazovanje. Dugogodišnji je član Nadzornog odbora Jadranka Grupe kao najvećeg turističkog lanca na Lošinju. Aktualni je predsjednik Nadzornog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću kao krovne strukovne organizacije.

  • +4
  • +1

Cibona - FMP, ABA liga, 2021/22.

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Novi predsjednik na poziciji čelne osobe KK Cibona tako će naslijediti Mladena Bušića, koji tu funkciju obnašao kroz proteklih pet godina.

'Današnjim imenovanjem Marija Petrovića novim predsjednikom KK Cibona, završava proces imenovanja novih ljudi u sva tijela Kluba, odnosno Skupštine, Nadzornog odbora, Počasnog predsjednika, Upravnog odbora i Direktora, a time i tranzicija Kluba u smislu potpune depolitizacije i demokratizacije KK Cibona. Zahvaljujem se svima koji su nam u tome pomogli, a novom vodstvu Kluba, stručnom stožeru i igračima, želim uspjeh, kako na poslovnom tako i na sportskom planu, na radost svih naših navijača i sportskih prijatelja. Heja heja Cibosi!', istaknuo je ovom prigodom dosadašnji predsjednik Mladen Bušić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!