NAGAĐANJA ILI...

Chelsea u petak potpisao Cavanija za 30 milijuna funti?

25.03.2012 u 12:40

Bionic
Reading

Urugvajski napadač u ovoj je sezoni s 26 pogodaka u svim natjecanjima potvrdio da se radi o kalibru nogometaša za najbolje europske klubove, a prema posljednjim informacijama najbliže je prelasku u londonski Chelsea

Prema informacijama objavljenima u nedjeljnom izdanju engleskog lista The Sun, a koje prenosi portal Goal.com, u petak su zastupnici nogometaša Napolija Edinsona Cavanija u Londonu dogovarali njegov transfer u Chelsea.

Urugvajski napadač u ovoj je sezoni s 26 pogodaka u svim natjecanjima potvrdio da se radi o kalibru nogometaša za najbolje europske klubove, a prema posljednjim informacijama najbliže je prelasku u londonski Chelsea.

Prema saznanjima The Suna u petak su Cavanijevi zastupnici boravili u Londonu gdje su navodno s čelnicima Chelseaja razmatrali njihovu ponudu i uvjete prelaska na Stamford Bridge. Prema istom izvoru vlasnik kluba Roman Abramovič spreman je za 25-godišnjeg napadača na ime odštete Napoliju izdvojiti 30 milijuna funti.

Osim Chelseaja za Cavanijeve je usluge interes iskazao i Liverpool u kojem, čini se, više nemaju puno strpljenja za Andyja Carrolla kojeg su prije nešto više od godinu dana od Newcastlea otkupili za 35 milijuna funti. Jedan od aduta 'redsa' svakako je i mogućnost da Cavani u napadu zaigra sa suigračem iz urugvajske reprezentacije Luisom Suarezom.

Uz Chelsea i Liverpool u kontekstu dovođenja Cavanija još su se spominjali Real Madrid, Inter i minhenski Bayern.