neželjene scene

Četiri velika incidenta obilježila prvi dan nove sezone Lige prvaka

13.09.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Otvaranje Lige prvaka ponudilo je i scene koje akterima ne idu na čast: huligan je utrčao u teren i napao Mbappea, Neymar odbio prihvatiti ruku suparnika, Ribery oskrvnuo svoj dres, a Higuian pokazao srednji prst navijačima Barcelone...

Elitno klupsko nogometno natjecanje ne može proći bez incidenata, a najveći se definitivno dogodio u Glasgowu, kada je jedan navijač Celtica utrčao u teren i fizički nasrnuo na Kyliana Mbappea.

  • +12
Celtic - PSG, 1. kolo Lige prvaka 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: RUSSELL CHEYNE

Takva scena možda se mogla očekivati u dvoboju PSG-a i Monaca, ali ne u Škotskoj pa ostaje nejasno zašto je ovaj huligan krenuo na jednog od najvećih svjetskih nogometnih talenata.

Tijekom pobjede 5:0 Neymar u istom dvoboju nije bio meta ogorčene publike, ali se uspio posvađati s mladim Tonyjem Ralstonom kojem bahato nije htio prihvatiti pruženu ruku nakon utakmice, što Brazilcu ne ide na čast.

Bilo je vatreno i na drugim terenima, a za još jedan sramotan potez pobrinuo se Gonzalo Higuain koji je pokazao srednji prst navijačima Barcelone tijekom bolnog 3:0 poraza na Camp Nouu. Bivši igrač Reala očito je zadržao stare osjećaje prema katalonskom klubu koji su izašli na vidjelo tijekom za njega frustrirajuće večeri.

A da u Bayernu nešto ozbiljno ne štima pokazala je utakmica s Anderlechtom. Iako su Bavarci pobijedili 3:0, ponovo su se mogli vidjeti izrazi nezadovoljstva klupskih zvijezda, a najdalje je otišao Franck Ribery koji je bijesno bacio dres nakon što ga je Carlo Ancelotti izvadio iz igre.

Autor: Youtube

Na europskoj nogometnoj sceni nikad nije dosadno...