RIJEČ TRENERA

Čabraja se naklonio Livaji i dodao: Nadam se da nisam zadnji put slavio na Poljudu

16.03.2024 u 20:52

Bionic
Reading

Nogometaši Lokomotive još su jednom u nastavku sezone napravili iznenađenje. Nakon što su Pobijedili Dinamo u odgođenoj utakmici, potom i remizirali s Modrima u 22. kolu SuperSport HNL-a, sada su 'presudili' i Hajduk. Lokosi su slavili na Poljudu 2:1

Razumljivo, trener zagrebačke momčadi Silvijo Čabraja imao je razloga za zadovoljstvo.

'Mislim da smo imali više mirnoće u završnici mogli smo utakmicu odvesti u mirne vode. Hajduk nam praktički ništa nije stvorio do prije zadnjih 20 minuta. Tada nam je Livaja stvarao probleme dugim loptama, on je top igrač. Mogu samo čestitati igračima na želji, žaru i borbi koju su pokazali danas', rekao je Čabraja, a zatim dodao:

'Prvo poluvrijeme nismo imali završnicu. Goričan, Šotiček, Mudražija su imali nekoliko dobrih prilika. Htio bih da smo to realizirali, da nismo imali problema do 90+ minuta. Ovog proljeća skupljamo bodove, igramo dobro, ali ja ni s jeseni nisam nezadovoljan. Odigrali smo puno remija, gubili bodove u zadnjim minutama. Sad nas je malo pomazilo, malo nas je sreća nagradila'.

Ako vas Dinamo pozove za trenera, hoćete li prihvatiti?

'Ja sam dijete Lokomotive. Rekli bi Nijemci 'Lokomotiva uber alles'. Živim za taj klub. Svaki čovjek voli napraviti iskorak. Hoće li to biti Dinamo ili neki klub u inozemstvu, vidjet ćemo'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Je li vam teško svaku sezonu odgajati nove igrače?

'Teško je, ali brat mi je direktor škole, a i direktor Šikić ima razumijevanja. Izvlačimo maksimum iz svih mladih igrača, ali ne samo njih. Čop je praktički bio u mirovini, Leovac nije igrao u Osijeku'.

Ovo vam je najdraža pobjeda?

'Svaki put me pitaju je li mi to najdraža pobjeda. Ista mi je bila draga pobjeda i protiv Rudeša. Split je nogometna priča, gušt vam je doći na ovaj stadion. Nisam prvi put pobijedio ovdje, a nadam se ne i zadnji', zaključio je Čabraja.

Sažetak utakmice Hajduk - Lokomotiva 1:2 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
  • +19
27. kolo SuperSport HNL-a, Hajduk - Lokomotiva Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL