TRAGEDIJA U ARGENTINI

Buonanotte teško ozljeđen, prijatelji poginuli

26.12.2009 u 20:22

Bionic
Reading

Mladi reprezentativac Argentine i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu teško je ozljeđen u automobilskoj nesreći u blizini grada Teodolina. Diego Buonanotte bio je jedan od najperspektivnijih nogometaša River Platea i Argentine

Napadač argentinskog nogometnog velikana River Plate, Diego Buonanotte (21) zadobio je teške ozljede u prometnoj nesreći u kojoj su poginula tri njegova prijatelja.

Nesreća se dogodila u blizini grada Teodolina kada se društvo vraćalo iz noćnog provoda. Buonanotte je bio za upravljačem, a u jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i automobil je izletio s ceste i zabio se u stablo. Argentinski nogometaš je zadobio ozljede glave, prijelom ključne kosti i nagnječenje desnog plućnog krila zbog čega se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici u San Martinu. Nažalost, trojica njegovih prijatelja smrtno su stradala.

'Buonanotte ima teške ozljede, međutim nije u životnoj opasnosti', kazao je liječnik Eduardo Alegrini.

Buonanotte je jedna od najvećih argentinskih nada. Bio je član reprezentacije koja je na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojila zlatnu medalju, a za njegove usluge interes je pokazalo niz europskih klubova.