MARKETINŠKI POTEZ

Brza reakcija nakon što je postao najbolji; evo kako je Nike odao počast Luki Modriću

25.09.2018 u 14:19

Bionic
Reading

Nakon što je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić ove godine proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva u Rusiji te nakon toga i najboljim igračem Europe u izboru Uefe te svijeta u izboru Fife svjetski mediji raspisali su se o čudesnom plavokosom nogometašu iz zaleđa Zadra. Očekivano, stiglo mu je i stotine čestitki, a među najoriginalnijima je ona koju je dobio od tvrtke Nike, čije kopačke nosi

Nema sumnje kako će 33-godišnji Luka Modrić zauvijek će upamtiti 2018. godinu jer je osvojio gotovo sve što se može. Nakon što je s Real Madridom osvojio četvrtu titulu prvaka Europe u posljednjih pet godina briljirao je u dresu Hrvatske koju je odveo do finala Svjetskog prvenstva. A posebna priča su, naravno, individualna priznanja čime se upisao u povijesne knjige.

Iste večeri nakon što je FIFA proglasila Luku Modrića najboljim nogometašem svijeta za 2018. godinu, Nike je predstavio posebno izdanje kopački Mercurial Vapor PE jednostavnog naziva – Modrić. Zaista sjajna ideja!

  • +20
Dodjela Fifine nagrade The Best Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Riječ je o modelu kopački koje su ekskluzivno napravljene u čast Luki Modriću, kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije i najboljem igraču Europe (Uefa) i svijeta (Fifa) ove godine. Nema sumnje kako će ove ekskluzivno izrađene kopačke biti vrlo tražene širom svijeta jer poznato je kako Modrić, koji ipak slovi kao najveća zvijezda Real Madrida, ima milijune obožavatelja.

'Naporno treniram kako bih mogao osvajati naslove s Real Madridom. Premda imam 33 godine čini se da svake godine postajem bolji. Osjećam se jako dobro. Bolje nego sam očekivao. Očekujem kako ću na ovoj razini nastaviti igrati još dvije ili tri godine te nastaviti osvajati trofeje s Real Madridom i reprezentacijom', kazao je Modrić koji već godinama slovi kao jedan od najboljih veznih igrača svijeta. No, ova godina zaista je posebna i teško će se tako nešto ponoviti.

Dodajmo još kako spomenute kopačke, u kojima Modrić sjajno igra u Realu te naravno hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, posebna je po tome što j e gornji dio kopačke atraktivan zbog prelijevanja boja koje ne mogu proći nezamijećeno. Također, jedna od glavnih karakteristika Mercurial Vapor PE kopački su lagani potplati. Posebno su oblikovani na prednjem dijelu stopala i peti kako bi igrač imao potpunu kontrolu i ugodu tijekom igre.

A kako se Modrić snalazi u takvim kopačkama, kojima je vjeran godinama, pokazala je ova godina.