RUŽAN RASTANAK

Brutalan na terenu, ali i izvan njega; riječi koje će odjeknuti cijelim Realom

06.06.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Portugalski reprezentativac Pepe (34) objavio je u utorak kako namjerava napustiti Real Madrid ovo ljeto nakon što je dres kraljevskog kluba nosio deset godina, no nije otkrio gdje ide iz Madrida

'Jasno je da neću ostati. Odlučio sam otići još u siječnju kada sam vidio da ono što mi klub nudi nije idealno za mene', rekao je portugalski branič za španjolsku radio postaju Cadena Cope.

Pepe, koji je s reprezentacijom Portugala osvojio Euro 2016, kazao je da mu je Real ponudio samo produljenje ugovora na jednu godinu kada mu istekne sadašnji ugovor u lipnju. 

'Ponašanje vodstva Reala nije korektno', rekao je Pepe, zamjerivši neke stvari svom treneru Zinédinu Zidaneu.

  • +7
Realov branič Pepe Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Carl Recine

'To što je napravio za Real je sjajno, ali postoje stvari koje još uvijek ne razumijem i ne mogu objasniti. Ne znam zašto sam ispao iz momčadi', dodao je.

I dok mediji pišu kako za Pepe interes pokazuju PSG i Inter, on ističe kako ima ponude iz više zemalja.

'Ima i drugih ponuda. Ne samo PSG ili Inter, ima ih iz Engleske', rekao je.

'Nisam ništa potpisao, ni za jedan klub. Mogao sam to učiniti ranije, ali sam htio pričekati da ne destabiliziram momčad.' 

Ove sezone Pepe je izgubio mjesto u prvoj momčadi, a zadnja tri mjeseca prate ga ozljede.

Najbrutalnije od Pepea

U deset godina u Realu, Pepe je osvojio s klubom tri naslova pobjednika Lige prvaka (2014., 2016. i 2017.), tri naslova španjolskog prvaka (2008., 2012. i 2017.) i dva Kupa kralja (2011. i 2014.).