nakon deset sezona

U danu Realovog slavlja, prgavi Portugalac okrenuo novu stranicu u karijeri

05.06.2017 u 22:13

Bionic
Reading

Portugalski reprezentativac brazilskog porijekla Pepe, po svemu sudeći, napušta madridski Real. Nakon deset sezona u 'kraljevskom klubu' shvatio je da kod Zinedinea Zidanea pravu priliku neće dočekati i odlučio se za odlazak

Iako ima već 34 godine, Pepe još uvijek ima 'dinamita' u nogama i nakon što mu je Real odbio produžiti ugovor, prihvatio je ponudu PSG-a.

Prema pisanju španjolske Marce, dogovor između Pepa, odnosno njegova menadžera Jorgea Mendesa i predsjednika PSG-a Nassera al Khelaifija postignut je baš u subotu, na dan velikog finala Lige prvaka.

Pepe je na stolu imao i ponude iz Kine, naravno još izdašnije, ali se u dogovoru s bliskim osobama odlučio prihvatiti ponudu iz Pariza.

Jedan od razloga je i taj što bi odlaskom na Daleki istok vjerojatno ispao iz reprezentativnih kombinacija za odlazak na SP u Rusiju sljedeće godine.

Portugalca poznatog po beskompromisnoj borbi ali i prljavim startovima, želio je i milanski Inter. No, s 'crno-plavima' imao je tek usmeni dogovor, a onda se umiješao i Unai Emery, koji je izvršio pritisak na čelnike kluba da mu dovedu Pepea. 

Ove sezone Pepe je u prvenstvu igrao tek u 13 utakmica, ali je uspio zabiti dva gola.