ponuda koja se ne odbija

Bruno Petković na meti turskog velikana; Dinamo će sjajno zaraditi, ali i ostati bez jednog od najvažnijih igrača

12.01.2023 u 10:15

Bionic
Reading

Turski mediji tvrde kako Galatasaray traži napadača, a prvi na listi želja je hrvatski reprezentativac i golgeter Dinama Bruno Petković (28) kojeg bi u svojim redovima željeli vidjeti već ove zime

Sprema li se totalna rasprodaja na Maksimiru? Mislav Oršić je već otišao i debitirao za Southampton, Dominik Livaković je također na izlaznim vratima, slično kao i Josip Šutalo, a sada se na popisu igrača koji bi ove zime mogli napustiti Dinamo našao i - Bruno Petković (28)!

Nakon SP-a u Katru i osvajanja brončane medalje i Petković se našao 'u izlogu', a sada turski mediji tvrde kako ga velikan Galatasaray želi u svojim redovima već ove zime!

Galatasaray je vodeći u turskom prvenstvu, a u napadu ima nekoliko zvučnih imena, prije svih su to Mauro Icardi koji je tu na posudbi iz PSG-a i Haris Seferović koji je u Istanbul stigao na posudbu do kraja sezone iz Benfice. Uz njih su tu još dva veterana - Bafetimbi Gomis (37) i Dries Mertens (35) pa je logično da čelnici kluba traže napadača koji će biti rješenje za nekoliko sljedećih sezona.

Turski mediji tvrde kako je Bruno Petković prvi na listi želja, a prema nekim informacijama Dinamo ga neće pustiti za manje do 10 milijuna eura.

Da, bila bi to još jedna sjajna zarada na Maksimiru, ali 'modri' bi njegovom prodajom ostali bez jednog od najvažnijih igrača za koje jednostavno u ovom trenutku nemaju zamjenu...