ide u englesku?

Najbogatiji klub na svijetu krenuo je po nasljednika Luke Modrića i svi sad čekaju kako će reagirati Real Madrid

11.01.2023 u 13:38

Bionic
Reading

Lovro Majer (24) uskoro bi mogao napustiti redove francuskog Rennesa, a engleski mediji tvrde kako se u borbu za našeg reprezentativca uključio i prebogati Newcastle koji će biti ozbiljna konkurencija madridskim velikanima, Realu i Atleticu

Dinamo je u ljeto 2021. godine za Lovru Majera (24) od Rennesa dobio 12 milijuna eura odštete, a naš bi veznjak - tvrde engleski i francuski mediji - ubrzo francusku ligu trebao zamijeniti Premiershipom.

Svima je jasno da je Lovro Majer 'vruća roba', jedan od najtraženijih igrača na tržištu, no Rennesu se u ovom trenutku ne žuri. Majer ima ugovor do ljeta 2027. godine, Transfermarkt ga je procijenio na 22 milijuna eura, no njegova će vrijednost rasti iz utakmice u utakmicu.

Zato nitko niti nije bio začuđen kad su se za veznjaka, kojeg mnogi s pravom proglašavaju nasljednikom Luke Modrića, prošlog ljeta interesirali madridski velikani Real i Atletico te PSG. I sam je Luka Modrić navodno čelnicima 'kraljevskog kluba' nahvalio Majera te ga 'toplo preporučio'. No, sad je jasno da na Santiago Bernabeu nisu reagirali dovoljno brzo jer se u borbu za 'vatrenog' koji je na SP-u u Katru osvojio broncu uključio najbogatiji klub na svijetu - Newcastle United!

'Svrakama' novac nije problem, dapače, 'problem' je kako ga potrošiti, a sad je jasno da su velik dio proračuna za pojačanja odlučili uložiti baš u dovođenje Lovre Majera.

Tako francuski i engleski mediji tvrde kako je Newcastle krenuo po našeg veznjaka iako su u Rennesu istaknuli da ga ne namjeravaju prodavati ove zime. Ali, što ako dođe 'nemoralna' ponuda? A Newcastle sigurno ima dovoljno milijuna eura da se na tržištu ravnopravno 'potuče' s Realom, Atleticom i PSG-om...

'Svrake' slažu momčad za Ligu prvaka, a u ovom trenutku traže kvalitetnog suigrača za svog veznjaka Brunu Guimaraesa, kojeg su prošle zime doveli iz Lyona. Prvi izbor im je naš Lovro Majer, a engleski mediji tvrde da će Newcastle Rennesu poslati ponudu 'koja se ne odbija'.

Prema nekim informacijama radi se od odšteti od čak 25 milijuna eura, dvostruko je to više nego što je Rennes za Lovru Majera platio Dinamu, pa bi na kraju svi trebali biti zadovoljni.

Sad svi čekaju kako će reagirati Real Madrid koji se neće samo tako odreći nasljednika Luke Modrića, no Newcastle im je ovom ponudom dodatno zakomplicirao posao i cijenu našeg veznjaka podigao 'do neba'.