UVJEREN U POBJEDU

Bruno Marić: Uzet ću milijune Uefi i bahatom Platiniju

27.01.2013 u 13:41

Bionic
Reading

Poznati hrvatski nogometni sudac Bruno Marić ne odustaje. Od Uefe potražuje milijune eura i čini se da će uspješno parnicu privesti kraju u svoju korist

Podsjetimo, Brunu Marića su iz Uefe optužili za namještanje derbija u Kupu između Dinama i Hajduka (3:0), no on se i danas kune da ništa nije namještao i odlučan je u namjeri da ishodi financijsku zadovoljštinu.

'Smjestio' mu je tajnoviti (službeni) Uefin agent Robin Bokšić koji je zadužen za razotkrivanje namještaljki, ali na vrlo involviran način. Obzirom da je riječ o optužbi iz Uefe, a nikakvo namještanje nije ni približno dokazano, Marić očekuje novčanu injekciju iz Nyona.

'Iako predsjednik Platini neće doći svjedočiti u Daruvar, ja sam još uvijek uvjeren da će presuda biti izrečena i bez njega. Mi smo sve dokazali, a u slučaju da se oni ne pojave, ja bih zaključio da nemaju ni što odgovoriti na naše argumente', razmišlja za Jutarnji list Marić.

'Ali uvijek će biti ljudi za koje ću ja i dalje biti kriv, a kunem vam se da nisam. Nikada se neću sasvim rehabilitirati u društvu. Kad već svi znaju za mene htio bih da kažu, 'eno, onaj super sudac', a ne, 'vidiš, on je za milijun eura tužio Uefu i onog seratora Platinija'.'

Onda se izravno okrenuo prema predsjedniku Uefe.

'Baš bih volio da Platini dođe u sudnicu. Ne bojim se njega ni njegove Uefe, a onako kako se on nama obratio na obljetnici Saveza, uopće ne ulazeći u meritum, nije potez gospodina', smatra Marić koji je ovim sudskim postupkom pokazao da ima hrabrosti.

Utakmica koja je dovela do čitavog slučaja s odličnom muzičkom pozadinom