NEOČEKIVANI PROBLEMI

Brazilce u Dohi zahvatio val bolesti: Grlobolja, kašalj, slabost... Znaju i krivca

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 29.11.2022 20:42
  • Objavljeno 29.11.2022 u 20:41
Bionic
Reading

Brazil nakon dva kola natjecanja u skupini G imaju dvije pobjede (Srblja 2-0, Švicarska 1-0) i osiguran plasman u osminu finala. Njihova utakmica 3. kola protiv Kameruna (petak, 20 sati) više može donijeti Srbiji nego njima samima.

Osim opasnosti od kartona i ozljeda Brazil mora paziti i na val prehlade koji se uvukao u svlačionicu, a za kojeg su, čini se, krivi klima uređaji na stadionima.

Napadač Antony je izjavio kako se razbolio zbog rashladnih uređaja i da nije jedini u momčadi koji ima iste probleme.

'Bilo mi je loše nekoliko dana, srećom dobro se oporavljam. Bio sam bolestan i imao problema s grlom. Nisam samo ja u pitanju, već su i moje suigrače mučili kašalj i grlo. Mislim da je to zbog klimatizacije. Teško mi je zbog toga, sli sam istovremeno sretan jer sam važna karika ove momčadi. Tu sam kada god zatreba', rekao je Antony.

U zadnjem kolu Brazil se sastaje s Kamerunom. Kombinacija tko će uz Brazil dalje je pregršt. Kamerunu treba objeda protiv Brazila i remi ili pobjeda Srbije u susretu Srbija- Švicarska.

Tada bi te tri reprezentacije imale po četiri boda pa bi o sudioniku osmine finala odlučivala gol razlika. Srbija uz pobjedu protiv Švicarske i barem bod Brazila protiv Kameruna ide u eliminacijsku fazu natjecanja.

Švicarci ovise sami o sebi. Pobjedom sigurno idu dalje, a prolaz imaju i s bodom ako Kamerun ne pobijedi Brazilce.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal