ŠIMINE SLATKE BRIGE

Brazil će vidjeti, a sada mora srediti svog idola Kakáa

21.11.2013 u 14:38

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko ostvario je minulog utorka svoj prvi plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Brazilu. Po povratku u Italiju je s tamošnjim novinarima podijelio dojmove.

'Veliko je zadovoljstvo plasirati se na SP. Tim više jer je ovo za mene prvi put. Ispunili smo zacrtani cilj uoči početka kvalifikacija i zbog toga sam presretan', rekao je branič Genoe, koji se sada u potpunosti posvećuje obavezama u Seriji A.

'Igramo jako dobar nogomet. Gasperini (trener) je našu momčad napunio samopouzdanjem, entuzijazmom i odlučnošću. Želimo i nakon ovog gostovanja kod Milana ostati sedmi na ljestvici i dati našim navijačima razlog za veselje', veli bivši branič Dinama, te nastavlja:

'Poštujemo Milan, iako igra u velikoj krizi. Kaká je sjajan. Lud sam za njim. Bit će ovo zanimljiv susret, u koji mi ulazimo bez problema kada je položaj na ljestvici u pitanju, te s entuzijazmom da na San Siru ostvarimo dobar rezultat. Nema prostora opuštanju. Želimo se boriti i ostaviti sve na terenu', zaključio je Vrsaljko.