KAKVA VIJEST

Bomba! Hrvatski junak u siječnju radi transfer života, bit će isplaćena rekordna odšteta, a u Dinamu otvaraju šampanjac

23.09.2022 u 11:12

Bionic
Reading

Lovro Majer zabio je pobjednički gol u utakmici između Hrvatske i Danske (2:1), a nogometni velikani obnovili su zanimanje za veznjaka Rennesa

'Maskirani osvetnik' opet je 'IN'! Bivši dragulj Dinama, koji sada žari i pali u francuskom prvoligašu Rennesu', srušio je Dance, a svoju cijenu podigao za još - mnogo.

Majer je i ranije bio na radaru pojedinih nogometnih velikana, spominjao se interes Atletico Madrida, pa Liverpoola koji je opet krenuo u lov na našeg veznjaka, a prema tvrdnjama engleskih medija u igru se uključila i Barcelona. 'Redsi' i Katalonci bi Majera željeli u zimskom prijelaznom roku, a to im neće biti jeftino.

U ljeto su ga mogli dobiti za 30-40 milijuna eura, transfer se nije dogodio, a sada ga Rennes ne misli pustiti ispod 60 milijuna eura. I Francuzi znaju kako u svojim rukama imaju 'zlatnu koku'.

Ukoliko spomenuti klubovi iskeširaju spomenuti iznos, što bi bila rekordna odšteta isplaćena za nekog hrvatskog nogometaša, šampanjac će se otvarati i u Maksimirskoj 128. Naime, Dinamu bi pripalo 20 posto od toga transfera, a to je 12 milijuna eura. Upravo toliko su Francuzi platili hrvatskom prvaku za Majera u kolovozu prošle godine. Znači 'Modri' bi na hrvatskom veznjaku udvostručili zaradu...

  • +53
Hrvatska - Danska, Liga nacija, 22.9.2022. Izvor: EPA / Autor: ANTONIO BAT