ne odustaje

Boltu je nogomet 'u krvi': Mogu zabiti najmanje 20 golova po sezoni!

30.06.2017 u 23:25

Bionic
Reading

Dokazao je da je najbrži čovjek na svijetu, a sredinom kolovoza nakon atletskog SP-a u Londonu najavio je završetak atletske karijere. No, Usain Bolt ne odustaje, zaluđen je nogometom i želi se okušati s najboljima

Svjetski rekorder u sprintu Usain Bolt priključit će treninge s nogometašima Borussije Dortmund kako bi probao započeti ozbiljniju nogometnu karijeru!

Osmerostruki olimpijski pobjednik uvjeren je da se može izboriti za mjesto u nekom od prvoligaških klubova kada se konačno oprosti od atletike. A mirovinu je najavio nakon Svjetskog prvenstva u Londonu koje se održava od 5. do 13. kolovoza.

  • +6
Usain Bolt u Ostravi Izvor: Reuters / Autor: DAVID W CERNY

'Sve je već dogovoreno, trenirat ću s Borussijom i vidjet ćemo kako će se to odvijati... U Borussiji će mi otvoreno reći mogu li igrati u najjačoj konkurenciji', rekao je Usain Bolt i napomenuo:

'U slučaju da se pokaže ne mogu, neću više nikad 'potezati' ovu temu.'

Bolt, koji će 21. kolovoza proslaviti 31. rođendan, ističe da mu trebaju prave utakmice i jaki treninzi kako bi se dokazao.

  • +11
Usain Bolt na utrkama Izvor: Reuters / Autor: GILBERT BELLAMY

'Realno, mislim da sam potencijal za barem 20 golova po sezoni', optimističan je Jamajčanin.

Bolt nikad nije skrivao veliku strast prema nogometu, a često je bio na utakmicama Manchester Uniteda na Old Traffordu. Ne treba isticati kako je veliki navijač 'crvenih vragova', no kod Josea Mourinha jednostavno ne bi imao šanse...