konačan kraj?

Bio je jedan od najboljih, ali sasjekle su ga ozljede pa sad završava karijeru

29.08.2023 u 10:50

Bionic
Reading

U ljeto 2019. godine Eden Hazard (31) je u transferu teškom 120 milijuna eura iz Chelseaja stigao u Real Madrid. U tom je trenutku belgijski reprezentativac bio jedan od najboljih svjetskih nogometaša, no dolazak na Santiago Bernabeu kao da je za njega bio uklet. Ozljede su ga sasjekle pa je za 'kraljeve' odigrao samo 72 utakmice

Eden Hazard (32) je na Santiago Bernabeu stigao kao velika zvijezda i od njega se očekivalo da bude nositelj igre 'kraljeva'. No belgijski reprezentativac se na kraju pokazao kao jedan od najvećih promašaja u povijesti Reala.

Svih ovih sezona imao je strašnih problema s ozljedama, zbog čega je u četiri sezone odigrao samo 72 utakmice, uz tek sedam zabijenih golova i 12 asistencija. Usporedbe radi, za Chelsea je Hazard u sedam sezona odigrao 352 utakmice i zabio 110 golova uz čak 92 asistencije.

Nažalost, Hazarda su u Madridu sasjekle ozljede pa je na kraju raskinuo ugovor s Realom te je od lipnja slobodan igrač. Nadao se da će stići nekakva primamljiva ponuda, ali...

Engleski mediji tvrde da je Hazard odbio pozive nekih klubova iz američke MLS lige, a za ponude iz Saudijske Arabije misli da nisu u rangu njegove kvalitete. Navodno mu je dosta svega te će, ako mu do kraja prijelaznog roka ne stigne zadovoljavajuća ponuda, objaviti završetak karijere.