neće biti lako, ali...

Bilić zna što je glavni problem West Hama i želi to promijeniti

26.05.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Slaven Bilić priznao je da njegovoj momčadi nedostaju igrači koji sami mogu odlučivati utakmice i nada se da će dovesti barem jednog takvog ovog ljeta...

Podsjetimo, iza West Hama je osrednja sezona u kojoj nije ništa napravio u Europi, a također je imao prosječnu sezonu u Premiershipu u kojem je završio na 11. mjestu.

Mnogo se pisalo o otkazu Slavenu Biliću, no uprava je uzela u obzir okolnosti u kojima je radio naš bivši izbornik te sve probleme vezane uz sapunicu oko Payeta i prelazak na novi stadion pa mu je dala šansu voditi klub još jednu sezonu.

No, hrvatski strateg svjestan je da s trenutnim igračima ne može ugroziti one najbolje u Premiershipu i već traži pojačanja. Vjeruje se da bi Pablo Zabaleta i Kelechi Iheanacho mogli postati prva pojačanja 'čekićara'.

'Trebaju nam kvalitetni igrači, oni koji mogu odlučiti utakmicu. Nema u nogometu garancija, ali nama trebaju igrači koji će startati od prve minute na nekim pozicijama. No, oni su skupi i teško ih je dobiti,' priznao je Bilić i dodao:

'Ti su igrači privilegija velikih klubova pa moramo zažmiriti na neke stvari i ne možemo očekivati da u svemu budu savršeni. Znamo koje pozicije nam trebaju i imamo listu igrača koje želimo. Neće ih biti lako dobiti, ali zasad sve izgleda pozitivno.'