DESANT NA MALTU

Bilić poveo djevojku, a Asanović obitelj

01.09.2011 u 20:56

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija sletjela je na Maltu gdje je u petak očekuje kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo koje se 2012. održava u Poljskoj i Ukrajini

'Kockasta' ekspedicija stigla je u četvrtak poslijepodne na Maltu. Odmah na aerodromu hrvatski navijači zaskočili su nogometaše koji su s njima spremno porazgovarali i potpisali autograme.

Među putnicima našla se i djevojka izbornika Slavena Bilića, Ivana Đeldum, tu je bio i ženski dio obitelji Asanović – supruga i kći člana stručnog stožera, Aljoše, kao i bračna družica Nikole Jurčevića.

Iz zrakoplova je izašla i potpredsjednica Hrvatskog sabora Đurđa Adlešić, no potrage za njezinim autogramom, kao za onima od hrvatskih reprezentativaca, ipak nije bilo.

Inače, izabranici Slavena Bilića su u La Valleti odradili i posljednji trening. Već tradicionalno igrali su 'stari' i 'mladi'.

Za 'stare' su istrčali Pletikosa, Srna, Schidlenfeld, Ćorluka, Šimunić, Dujmović, Modrić, Vukojević, Eduardo, Jelavić i Klasnić, a za 'mlade' su nastupili Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić, Badelj, Jajalo, Perišić, Kelava, Kalinić i Mandžukić.

'Stare' je doveo u vodstvo Luka Modrić, poravnao je Ivan Perišić, a pobjedu 'starima' donio je Ivan Klasnić.