U GOSTE NA BOSUT

Belupo: Poljak na klupi, Bušiću zadnji kredit

13.08.2011 u 14:00

Bionic
Reading

Trener Slavena Belupa iz prve je momčadi za gostovanje u Vinkovcima neočekivano izostavio Stjepana Poljaka, unatoč tome što veznjak u posljednje vrijeme dobro igra

Slaven Belupo prošle sezone slavio je protiv Cibalije gostujuću pobjedu 2:1. Trener farmaceuta i večeras priželjkuje isti scenarij, iako bi, kaže, zadovoljan bio i bodom.

'Respektiramo domaćine, među najboljim su momčadima u Hrvatskoj. U prošlom kolu su kod kuće izgubili od Intera, no mi moramo gledati sebe i učiniti sve da započnemo novi pozitivan niz', rekao je Roy Ferenčina, koji je ponovo iz prvog sastava izostavio Stjepana Poljaka, što posebno čudi koprivničke navijače zbog njegovih dobrih igara u posljednje vrijeme.

'Kao i u nekim prošlim utakmicama, opredijelio sam se za igrače s većim trkačkim mogućnostima. Poljak nam je važan igrač i kada ćemo igrati na postavljenu obranu, bit će u prvom planu', obrazložio je Ferenčina i dodao da će mjesto u vršku napada zato ponovo dobiti Tomislav Bušić, koji nikako da se spoji s golom.

'Dobro radi na treninzima, čekamo da se razigra. On je prva špica i mora najviše zabijati. Ako se to ne dogodi, morat ćemo pronaći neko drugo rješenje. Prijelazni rok još nije završen', istaknuo je trener farmaceuta.