TAKO SE TO RJEŠAVA

Barcelona kupila klinca, a onda zaprepastila sve druge velikane onime što mu je stavila u ugovor

01.02.2019 u 21:36

Bionic
Reading

Barcelona je u svoj redove dovela 19-godišnjeg Jean-Clair Todiboa iz Toulousea, a iz španjolskog prvaka odmah su otkrili nešto što će ohladiti potencijalne kupce u budućnosti

Katalonski ponos je zadnjeg dana siječnja za osam milijuna eura kupio francuskog braniča kojem predviđaju veliku karijeru. Tog klinca željeli su i neki drugi velikani, ali Barcelona je imala najbolje argumente te je Todiboa vezala do ljeta 2023.

Bez obzira što je mladi Francuz sada Barcelonin igrač to ne znači da su drugi zainteresirani kupci odustali te da neće u bliskoj budućnosti vrbovati Todibou.

Među tim nogometnim divovima koji se spominju je i Juventus koji je zadnjih godina aktivan na tržištu, a pokazao je da je i spreman ruku duboko zavući u blagajnu.

No, Barcelona je kod potpisa ugovora napravila ono što je postalo karakteristično za španjolske klubove, ubacila je enormnu odštetu za mogući prerani odlazak Todiboa, koja je zasigurno šokirala sve zainteresirane.

'Njegova odštetna klauzula je 150 milijuna eura', otkrio je to na novinskoj konferenciji potpredsjednik Barcelone Jordi Mestre.

  • +5
La liga, Barcelona - Eibar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia