prava poslastica

Španjolska na nogama zbog El Clasica: Još pet okršaja Barce i Reala do kraja sezone?

01.02.2019 u 14:12

Bionic
Reading

Ždrijeb Kupa kralja spojio je Real Madrid i Barcelonu u polufinalu, a ako se to dogodi i u Ligi prvaka mogli bismo imati još čak pet El Clasica do kraja sezone...

Ljubitelji nogometa ovog petka došli su na svoje. Najpopularnija utakmica na svijetu dobit će još najmanje dva dodatna izdanja ove sezone, jer je ždrijeb odlučio da će u polufinalu Kupa kralja igrati Barcelona i Real Madrid, a pobjednik će ići u finalu na boljeg iz dvoboja Betisa i Valencije.

  • +3
Barcelona - Real Madrid, 10. kolo Primere, 2018/19. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MARTA PEREZ/EPA

Prva utakmica igrat će se već sljedeće srijede na Camp Nouu, a uzvrat 27. veljače na Santiago Bernabeu, dok će samo četiri dana kasnije, 2. ožujka Real ugostiti Barcelonu i u sklopu Primere.

Dakle, imat ćemo najmanje tri El Clasica do svibnja, a nije nemoguće da dobijemo još jedan ili dva. Naime, ždrijeb može spojiti Real i Barcu i u Ligi prvaka. Ako se to dogodi u finalu, igrat će se samo jedna utakmica na Wanda Metropolitano stadionu 1. lipnja, a ako ih spoji prije, igrat će se još dvije utakmice.

Šest El Clasica u jednoj sezoni, od toga pet u roku od par mjeseci, to bi bila poslastica koju priželjkuju navijači diljem svijeta...