kakva greška

Barcelona je ovog igrača platila 130 milijuna eura, a sada se sprema otići besplatno i zakomplicirati ionako očajno stanje u katalonskom klubu

19.11.2020 u 11:01

Bionic
Reading

U katalonskom nogometnom ponosu, Barceloni, stvari definitivno ne štimaju. Jer osim što su ovog ljeta narušeni odnosi s najvećim igračem u povijesti (kluba), Lionelom Messijem, blagajna je u debelom minusu, a sada se događa i to da će igrači koji su kupovani za nevjerojatne iznose otići - besplatno

U ljeto 2017. godine Ousmane Dembele stigao je iz dortmundske Borussije u Barcelonu za vrtoglavih 130 milijuna eura.

Međutim, zbog pehova s ozljedama, ovaj danas 23-godišnji Francuz, nije pokazao sve što zna, i ispast će jedna od najskupljih i najlošijih investicija bivšeg predsjednika kluba, Josepa Bartomeua.

Naime, Dembele je u dosadašnje tri sezone i ovih par mjeseci nove, u dresu Barcelone odigrao samo 82 utakmice i pri tom zabio 22 gola.

Prema pisanju španjolskih medija, Dembele je već počeo pripremati izlaznu strategiju, jer još uvijek nije potpisao novi ugovor, a navodno ga niti nema namjeru potpisati, kako bi mogao otići kao slobodan igrač.

Aktualni mu ističe 30. lipnja 2022. godine, i klub ga je već tražio potpis za nastavak suradnje.

Iako Francuz još uvijek ima vremena za promijeniti odluku, izvori ističu da Dembele to neće napraviti ni pod koju cijenu i da ima želju karijeru nastaviti drugdje.

Kao najizglednija opcija spominje se Manchester United.

Barcelona - Betis, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: ALEJANDRO GARCIA