zamjena zvijezda

Barcelona i PSG dogovorili veliki posao; je li ovo znak da Ivan Rakitić odlazi put Pariza?

19.12.2018 u 16:43

Bionic
Reading

Veznjak PSG-a Adrien Rabiot (23) trebao bi karijeru nastaviti u Barceloni, objavili su u srijedu španjolski mediji. Jedan je to od znakova kako bi put Pariza ipak trebao krenuti hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić...

Adrien Rabiot je standardni prvotimac PSG-a, ali u ljeto sljedeće godine ističe mu ugovor i tada bi mogao otići iz kluba bez odštete. Pariški klub je sjajnom veznjaku nudio novi bogatiji ugovor, te čak i kapetansku traku, ali Rabiot jednostavno ne želi ostati u PSG-u jer ne bi bio u glavnoj ulozi na terenu.

Za njega je zainteresirano nekoliko europskih velikana, Barcelona, Inter, Juventus, Arsenal i Liverpool, a čini se da je najbliži prelasku u Barcu. Budući da trener Thomas Tuchel više ne računa na njega, te da vodstvo PSG-a ne želi izgubiti novac od odštete, transfer bi mogao biti ostvaren već u zimskom prijelaznom roku.

>> Što se to događa u Barceloni? Dvije odluke Ivana Rakitića izazvale totalnu paniku u klubu

Tu se u priču 'upleo' i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je već neko vrijeme na meti PSG-a. Nedavno je otkriveno kako je Raketa oglasio prodaju svoje kuće u Barceloni, a uz to je i djecu upisao u francusku školu! Španjolski su mediji samo su zbrojili očito i zaključio - Ivan Rakitić sprema se napustiti Barcelonu!

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Barca bi ga pustila čim zainteresirani klub plati 125 milijuna eura odštete, a čini se kako bi u ovaj posao sada svakako trebalo uračunat i Rabiota. I svi bi na kraju bili zadovoljni - Barca bi s francuskim veznjakom pomladila momčad, a PSG bi dolaskom Rakitića dobio iskusnog igrača koji može stabilizirati igru i držati vezni red pod kontrolom. Dojam je da će vrlo uskoro sve biti puno jasnije...