kakav lik

Barcelona ga je platila 115 milijuna eura, a on se dva dana nije pojavio na treninzima

10.11.2018 u 13:49

Bionic
Reading

Ousmane Dembele (21) izazvao je pravu pomutnju i paniku u Barceloni nakon što je 'nestao' na nekoliko sati. Mladi se Francuz nije javljao na telefon iako su ga treneri i suigrači pokušavali kontaktirati, u jednom se trenutku čak sumnjalo i na prometnu nesreću...

Barcelonin napadač propustio je trening u četvrtak, a panika je nastala nakon što se gotovo dva sata nije javljao na učestale telefonske pozive suigrača i Valverdeovih pomoćnika. Španjolski mediji bliski Barceloni navode kako su u klubu isprva posumnjali na prometnu nesreću...

Srećom, mladi se napadač nakon nekog vremena ipak javio i potvrdio kako je cijelo vrijeme bio u svome stanu. Zvao je klupske liječnike kako bi javio da je bolestan jer ima želučanih problema. Nekako je uspio doći na pregled, te mu je dijagnosticiran teži oblika gastroenteritisa tj. crijevne viroze.

Tako je igrač kojeg je Barca platila 115 milijuna eura još jednom naljutio klupske čelnike i trenera Valverdea. Naime, Dembele je već ranije imao iste probleme, a Barcelonini liječnici su mu savjetovali što i kako mora raditi kako bi riješio te probleme. Usprkos svemu, nije ih poslušao.

  • +3
Barcelona - Real Madrid, 10. kolo Primere, 2018/19. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MARTA PEREZ/EPA

Neki će reći da čak i nije problem to što je zbog bolesti propustio dva treninga, a to da baš nikome iz kluba nije javio da neće dolaziti?! Izvori bliski Barceloni navode kako nitko nije zadovoljan njegovim igrama, ali još i više njegovim ponašanjem te je izgledno da će ga se već ove zime pokušati riješiti.

Uz sve to Ernesto Valverde se našao u velikim problemima zbog ozljeda, a najveća dilema mu je tko će igrati na krilnoj poziciji. Leo Messi je još uvijek pod upitnikom za utakmicu protiv Betisa, a situaciju je dodatno otežala i ozljeda Philippea Coutinha.