sve je dogovoreno

Barca na odlazak Neymara odgovorila drugim najskupljim transferom ikad!

25.08.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Španjolski mediji potvrđuju ovog petka da je postignut dogovor Barcelone i Borussije oko Ousmanea Dembelea koji bi za oko 150 milijuna eura trebao preći u redove španjolskog velikana...

Nakon ostanka bez Neymara koji je prodan za 222 milijuna eura u PSG, Barcelona očajnički traži adekvatnu zamjenu za sjajnog Brazilca i čini se da je pred dovođenjem prvog 'kapitalca'.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Naime, španjolski mediji tvrde da je sve dogovoreno i da Ousmane Dembele prelazi iz Borussije na Camp Nou u transferu vrijednom 150 milijuna eura.

Postoje različite verzije kako će taj novac biti raspodjeljen, ali Borussia bi trebala dobiti najmanje 105 milijuna eura odmah, a ostatak u bonusima što ovaj posao čini drugim najvećim u povijesti nogometa, a Dembele je najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone.

Riječ je o franucuskom krilnom napadaču koji je dobar dribler i solidan strijelac, a ima tek 20 godina i po mnogima je jedan od najvećih nogometnih talenata današnjice. No, hoće li biti adekvatna zamjena briljantnom Neymaru, teško je reći...