DOBAR POSAO HAJDUKA

Barca ipak dolazi na Poljud

06.05.2011 u 23:09

Bionic
Reading

Čini se da je novi Hajdukov predsjednik napravio ono što njegovi prethodnici nisu uspjeli u šest mjeseci. Maleš je uoči puta u Barcelonu najavio da Guardiolina momčad mora doći u najboljem mogućem sastavu. Istina, neće biti Lea Messija, Alvesa..., ali Iniesta, Villa, Xavi i ostatak društva trebali bi biti odličan mamac za publiku

Iz Hajduka su u službenom priopćenju obavijestili javnost da je njihova delegacija na čelu s predsjednikom Hrvojem Malešom zadovoljna ishodom sastanka i vjeruje u dolazak Barcelone u Split. 

U Hajdukovu priopćenju stoji:

'Današnji sastanak između predstavnika Hajduka i agencije MediaPro, a u vezi odigravanja utakmice između Hajduka i Barcelone, bio je vrlo pozitivan. Između rukovodstva Hajduka i predstavnika agencije dogovoreni su generalni uvjeti te preostaje da se sljedećeg tjedna finaliziraju preostali tehnički detalji.'
 
Čini se da je novi Hajdukov predsjednik napravio ono što njegovi prethodnici nisu uspjeli u šest mjeseci. U samo nekoliko mailova i telefonskih poziva te na jednom sastanku, Maleš je uspio dovesti posao do kraja. Iz fraze 'finaliziranje tehničkih detalja' može se iščitati da Hajduku preostaje da riješi pitanje uplate prve rate od 2 milijuna eura te da osigura sve potrebne uvjete vezane uz gostovanje Barcelone u Splitu s HNS-om, jer će po svemu sudeći morati odgoditi jednu od svojih utakmica HNL-a za neki drugi termin. Dva su termina u igri, kao prvi i najozbiljniji 23. srpnja, što bi značilo da će Barcelona u Splitu igrati prvu utakmicu sljedeće sezone, te kao rezervni 10. kolovoza, nakon što se Katalonci vrate s američke turneje.

Bilo kako bilo, čelnici 'bilih' moraju biti više nego zadovoljni obavljenim poslom. Maleš je uoči puta u Barcelonu najavio da Guardiolina momčad mora doći u najboljem mogućem sastavu. Istina, neće biti Lea Messija, Alvesa..., ali Iniesta, Villa, Xavi i ostatak društva trebali bi biti odličan mamac za publiku.