FEŠTA OD SCHALKEA

Balakov zabio lijep gol i učio Brazilce o Hajduku

10.07.2011 u 22:39

Bionic
Reading

Prepun dojmova vratio se Krasimir Balakov s oproštaja Brazilca Marcela Bordona u Schalke areni


Hajdukov trener je u dvoboju koji je završio 4:4 zabio pogodak. Primio je loptu, varkom prošao dvojicu i odličnim felš udarcem pogodio za 4:2 te tako inicirao povratak 'žutih'.

'Bilo je krasno, puno starih igrača, ali i aktivnih. Sreo sam puno prijatelja poput Kuraniya, Bertholda, Sanda, Ailtona, Kuku... Pun stadion, bio je to pravi spektakl', kazao je Balakov po povratku u Bad Kleinkirchheim. Stalno je bio mobitelom u kontaktu Austrijom, njegovi pomoćnici Gruev i Arsov izvijestili su ga kako je protekao trening bez njega. A susreo se i sa Zvonimirom Soldom, s kojim je igrao u Stuttgartu.

'Pričali smo o Hrvatskoj ligi, nismo previše pričali o Dinamu. Rekao mi je da je Hrvatska liga teška i da je Dinamo odlična momčad, ali da je najvažnije raditi, raditi i raditi. Više smo pričali općenito o ligi, govorio sam mu kako sam doživio Hajduk', rekao je Balakov. Većina ih je znala da je Balakov preuzeo Hajduk.

'Ma, u svijetu nogometa informacije brzo idu. Svi znaju za Hajduk, nitko se nije čudio. Zna se za Hajdukovu tradiciju. Samo Brazilci, oni koji žive u Brazilu, baš ne znaju. Kad sam im rekao da treniram Hajduk pitali su u kojem je to dijelu Njemačke', zaključio je Balakov.

Među sam golova Balakovna scenu stupa u 2.20