fasciniran

Badelj nakon Portugala progovorio o atmosferi u hrvatskoj svlačionici

06.09.2018 u 23:41

Bionic
Reading

Milan Badelj imao je priliku tijekom utakmice s Portugalom nositi kapetansku vrpcu i zadovoljan je konačnim rezultatom te vjeruje da nas protiv Španjolske u utorak očekuje lijepa i dopadljiva utakmica...

Hrvatska je po prvi put u povijesti izbjegla poraz protiv Portugala i zabila neugodnom rivalu pogodak ovog četvrtka u gostima, ali morala se zadovoljiti remijem te osvetu za Euro 2016. odgoditi za neku drugu priliku.

  • +3
Prijateljska utakmica: Portugal - Hrvatska Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bio je to susret u kojem je Zlatko Dalić dosta toga mijenjao pa su kapetansku vrpcu nakon Modrića naslijedili Perišić, a onda i Milan Badelj.

'I prijateljsku utakmicu protiv Rusije prošle godine sam završio kao kapetan,' prisjetio se u izjavi za Novu TV hrvatski veznjak, a onda i osvrnuo na utakmicu:

'Moglo je biti i bolje, imali smo danas dozu sreće, jer Portugal je imao situacija iz kojih je mogao doći do pobjede. Bili su odlični, a mi za nijansu slabiji nego inače. Veseli što smo bili kompaktni, dobro držali taj blok, a iako nismo bili dovoljno konkretni, dobro je da smo prekinuli tu negativnu tradiciju.'

Badelj je oduševljen atmosferom u reprezentaciji.

'Atmosfera je sjajna, još bolja poslije Rusije. Mene najviše fascinira ta motiviranost starijih igrača, koliko oni i dalje žele uspjehe s reprezentacijom. Svi su strašno motivirani, svaka im čast. Sada slijedi Španjolska, bit će to lijepa utakmica, tu bi do izražaja mogla doći naša raznolikost i maštovitost u pasu i igri,' zaključio je nogometaš koji je ovog ljeta prešao u Lazio.